در جلسه كميته تحقيقات سازمان آب منطقه اي فارس، بوشهر و كهكيلويه و بويراحمد بر لزوم همكاري هرچه بيشتر دانشگاههاي استان در زمينه پژوهش منابع آب تأكيد شد. در اين جلسه كه با حضور رضائيان مدير عامل سازمان آب منطقه اي فارس، بوشهر و كهكيلويه و بويراحمد، رياحي مدير كل دفتر امور پژوهشي و پشتيباني علمي سازمان مديريت منابع آب كشور، اعضاي كميته تحقيق و بيش از 20 نفر از اساتيد دانشگاههاي شيراز و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي مرودشت برگزار شد، مسايل مربوط به تحقيقات و اولويتهاي پژوهشي در زمينه منابع آب در سه استان فارس، بوشهر، كهكيلويه و بويراحمد مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
رضائيان با تبيين سيماي آب كشور و استان گفت از 80 درصد منابع آب موجود در استان بهره برداري و استفاده مي شود كه 79 درصد اين منابع زيرزميني و 21 درصد سطحي است و در افق سال 1400 سهم آب زيرزميني به 65 و آب سطحي به 35 درصد تغيير خواهد يافت و اولويت هاي بهره¬برداري از منابع آب به صورت شرب ، صنعت و كشاورزي خواهد بود.
وي با تأكيد بر رعايت مسايل زيست محيطي در زمينه استفاده و بهره برداري از منابع آبي گفت : با اجراي كليه طرحهاي آبي از جمله سد سازي نهايتاً امكان استفاده از 5/11 ميليارد مترمكعب از آب تجديد شونده در استان وجود دارد.
رضائيان با اشاره به اينكه دانشگاههاي فارس با داشتن اساتيد و پژوهشگران مجرب و امكانات مناسب از قطبهاي مهم علمي – پژوهشي كشور به شمار مي آيند، از كليه اساتيد و مراكز تحقيقاتي خواست با اجراي طرح هاي پژوهشي و تحقيقات كاربردي اين سازمان را در رسيدن به اهداف خود ياري نمايند.
دكتر رياحي نيز با بيان اينكه فعاليت هاي تحقيقاتي صنعت آب کليه زمينه هاي مربوط به آب را شامل
مي شود گفت : اعتبارات پژوهشي سقف مشخصي ندارد و دفتر امور پژوهشي آماده بررسي كليه طرح ها و پيشنهادات پژوهشي كاربردي در زمينه صنعت آب مي باشد.