دکتر بهروز تشریح کرد: هدف از این آماربرداری، گردآوری اطلاعات لازم در مورد تعداد منابع آب، حجم برداشت آب، مقدار مصرف آب در بخش های مختلف شامل کشاورزی، صنعت، شرب و غیره می باشد و این آماربرداری، سومین دوره آماربرداری سراسری از منابع و مصارف آب در کشور است که در استان فارس نیز انجام می شود. دوره اول و دوم آماربرداری در سال های 82 و 88 انجام شده است.
وی اظهارداشت: از آنجا که برنامه ریزی صحیح نیازمند داشتن اطلاعات دقیق می باشد ازکشاورزان، باغ داران و صاحبان صنایع کوچک وبزرگ و همه مالکان چاه های بهره برداری درخواست می شود با ارائه اطلاعات دقیق به آماربرداران، این شرکت را در تهیه اطلاعات لازم برای برنامه ریزی بهتر یاری نمایند تا بتوان اثرات کمبود آب در استان را کاهش داد و نسبت به تعادل بخشی منابع آب و احیاء آبخوان ها اقدام نمود. آمار برداری یکی از پیش نیازهای تعادل بخشی و احیاء منابع آبی و برنامه ریزی بهتر است.
مدیر دفترمطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای فارس افزود در این دوره از آماربرداری، آماربرداران با مراجعه حضوری به محل منابع آب نسبت به تکمیل اطلاعات فرمهای آماربرداری اقدام خواهند نمود. بنابراین از کشاورزان، صاحبان صنایع، شهرداریها، سازمانها و ارگانهای دولتی درخواست میشود تا با مأمورین همکاری نمایند تا نتایج حاصله موجب دستیابی به بخش مهمی از اطلاعات مربوط به شناسائی پتانسیلها و ظرفیتهای موجود و برنامهریزی برای تأمین نیازهای آینده منابع و مصارف آب استان گردد.