سیاوش بدری، با یادآوری اینکه همه ساله هفته ابتدایی تابستان به عنوان هفته صرفهجویی در مصرف آب، نامگذاری شده است، به این مناسبت، طی پیامی، خواستار تداوم همراهی همدلانه آحاد مردم برای رسیدن به اهداف مد نظر در زمینه آب به عنوان یکی از عناصر ارزشمند تداوم حیات، شد.
سیاوش بدری، مدیرعامل شرکت آب منطقهای فارس در این پیام، آورده است؛
همگان بر این باور استوارند که آب، الفبای آبادانی و یکی از مهمترین عناصر حیاتبخش به شمار میرود و از دیرباز تاکنون، جوامع بشری همواره در جوار منابع آب سکنی گزیده و رشد کردهاند.
اثرگذاری آب بر توسعه آبادانی، امری بدیهی بوده و تاریخ نشان داده که از دست رفتن منابع آب، به معنای خاتمه حیات یک سرزمین و نقطه پایان بر حرکت تمدنی مردمان آن است.
افزایش غیرمدبرانه برداشت از منابع حیاتی آب در اقصی نقاط ایران، گسترش مدیریت نشده کشتها و صنایع آببر، تسهیل دسترسی به آب قابل شرب در نقاط مختلف کشور و توسعه شبکه آبرسانی با هدف گسترش عادلانه خدمات و ... از یک سو و خشکسالی، کاهش میانگین بارندگی و تغییرات قابل توجه رژیمهای بارشی، اثرات زیانباری بر منابع آب به ویژه منابع زیرزمینی گذاشته که جبران آن بسیار دشوار است.
یکی از مهمترین عوامل اثرگذار بر به مخاطره افتادن منابع آب، شیوه مصرف آن در بخشهای مختلف اعم از خانگی، کشاورزی و صنعت و خدمات است؛ مبحثی که بارها مطرح و بر آن تاکید و پیرامونش توصیههایی مطرح شده است. بنابراین "مدیریت مصرف آب" یکی از اصول با اهمیت در تدوین برنامهها و اجرای راهکارهای اثر بخش بر حفاظت از منابع آب و کمک به پایداری آن با هدف تداوم توسعه آبادانی است.
همه ساله در فصل گرم سال، نیاز به اجرایی کردن تدابیر مدبرانه در زمینه مدیریت مصرف آب، بیش از هر زمانی نمود و بروز پیدا میکند. همراهی همه مردم در اعمال مدیریت و صرفهجویی در مصرف آب با شیوههای ساده و قابل اجرا، میتواند به پایداری هرچه بیشتر این منابع و خدمترسانی مطلوبتر سقایان، کمک کند.
مردم، همیشه همراه و همدل، میتوانند با استفاده از راهکارهای مختلف، صرفهجویی در مصرف آب را رقم زده و میانگین سرانه مصرف آب را بهبود بخشند.
انتخاب هفته ابتدای تیر، به عنوان اولین ماه از فصل تابستان به عنوان هفته صرفهجویی در مصرف آب، اقدامی نمادین به شمار میرود که هدف آن همراه کردن هرچه بیشتر جامعه برای رسیدن به شاخصهای صحیح مصرف آب است، تا اثر بخشی اقدامات گسترده دولت در تامین پایدار آب در تمام بخش ها شامل شرب و بهداشت، صنعت و خدمات و به ویژه کشاورزی تداوم بخشد.