به مناسبت هفته پژوهش
به گزارش روابط عمومی آب منطقهای فارس، ماندانا حیاتی دانش آموخته دکتری بازیابی اطلاعات و دانش دانشگاه شیراز، سخنران اصلی این برنامه، گفت: دانش سدسازی کشور امروزه به مستندسازی و کسب دانش ضمنی و تجربه خبرگان این رشته به شدت نیازمند است.
حیاتی افزود: کم توجهی به ایجاد و گسترش پایگاههای مدیریتی و دانشی در سطح ملی موجب کاستیهایی در نظام برنامهریزی مدیریت منابع آبی شده، به طوری که امکان بازیابی تجارب و سرمایههای دانشی در حوزه آب را غیر ممکن ساخته است.
حیاتی اضافه کرد: خروج دانش و تجربههای خُبرگان سازمانی در ایران با توجه به بازنشستگی آنان یکی از نقاط ضعف کلیدی در سازمانها است و در این وبینار و نشست تخصصی، نتایج طرح پژوهشی خاتمه یافتهی فوق در راستای حل این مشکل در صنعت آب و در حوزه سدسازی ارائه شد.
سرپرست مرکز اطلاعات علمی و آرشیو فنی شرکت آب منطقهای فارس ادامه داد: میتوان از طریق یک فرآیند یکپارچه و ارائه سیستمی جامع، به دانش جاسازی شده در اذهان خُبرگان پروژههای آب و به طور اختصاصی پروژههای سدسازی دسترسی پیدا کرد و در جهت جلوگیری از تکرار اشتباهات و دوباره کاریها در پروژههای مشابه مورد استفاده قرار داد.
لازم به ذکر است دکتر علیرضا نیک سرشت در حوزه هوش مصنوعی و مدیریت دانش دکتر محمود جوان در حوزه مهندسی آب، دکتر زهیر حیاتی در حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی و مدیریت دانش از اساتید دانشگاه شیراز در این سمینار و وبینار شرکت کردند.
در پایان نیز در خصوص مسائل و مشکلات مطرح شده در این سمینار و وبینار بحث و تبادل نظر شد.