به گزارش روابط عمومی آب منطقهای فارس جلسه امضا و مبادله تفاهمنامه چهارمین دوره از طرح دانشآموزی نجات آب "داناب" در این استان با حضور مدیرعامل این شرکت و مدیرکل و معاونان آموزش و پرورش استان، برگزار شد.
سیاوش بدری، مدیرعامل شرکت آب منطقهای فارس در این جلسه با اشاره به سیمای آب استان، به تشریح ابعاد و اهمیت طرح دانشآموزی نجات آب "داناب" و نقش آموزش و پرورش در آن، پرداخت.
بدری ضمن یادآوری اینکه 90 درصد آب استحصال شده از منابع زیرزمینی و سطحی در فارس به بخش کشاورزی اختصاص مییابد، گفت: امروز نیازمند تغییر رویکرد حوزه اقتصادی از کشاورزی به سمت صنعت و گردشگری هستیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقهای فارس با اشاره به تهدیداتی که استفاده بیرویه از منابع آب زیرزمینی در پی دارد، گفت راهکارهای مختلفی برای پیشگیری از بروز بحرانهای مرتبط با آب وجود دارد، بدری افزود نصب ابزارهای اندازهگیری روی چاههای آب، تدوین الگوی کشت متناسب با شرایط اقلیمی و از همه مهمتر، اقدامات فرهنگی و ارتقاء آگاهیهای جمعی، راهکارهای مد نظر برای مدیریت منابع و مصارف آب است.
او، اجرای طرح دانشآموزی نجات آب "داناب" را یکی از راهکارهای اثرگذار در حوزه فرهنگسازی برشمرد و گفت: پانزده سال از اجرایی شدن این طرح میگذرد اما در سنوات اخیر نگاه جدیتری به داناب معطوف و اقدامات اثرگذارتری اجرایی شده است.
بدری با بیان اینکه فارس طی سال های اخیر امتیاز کامل اجرای طرح داناب و رتبه برتر را در کشور کسب کرده است، گفت: همکاری مطلوب اداره کل آموزش و پرورش فارس یکی از عوامل مهم در موفقیت آب منطقهای در اجرای طرح داناب بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه با قدردانی از اقدامات اجرایی شده توسط آب منطقهای استان در ابعاد فرهنگی، گفت: طراحی و اجرای طرح دانشآموزی نجات آب "داناب"، نشاندهنده ذکاوت مدیران و برنامهریزان وزارت نیرو است.
فرشید قاسمی با یادآوری چالشهای حوزه آب در ایران، خاطرنشان کرد: قطعا راه نجات آب، فعالیتها و اقدامات سلبی نیست، بلکه تلاش برای فرهنگسازی و ارتقاء دانش و آگاهی است، قاسمی خاطرنشان کرد: شاید اقدامات سلبی در بخشهای مختلف منجمله مدیریت مصرف آب و انرژی، تاثیرات و اتفاقات زودگذری را رقم بزند اما راه نجات آب و گذر از ناترازیها، اقدامات و برنامههای فرهنگی است.
مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقهای فارس نیز با بیان اینکه خشکسالی از دیرباز گریبانگیر این استان بوده است، گفت: داناب، یکی از پروژههای پانزدهگانه طرح احیاء و تعادل بخشی و تنها پروژه فرهنگی این طرح است.
محمدمهدی شریفی با بیان اینکه طرح دانشآموزی نجات آب "داناب"، ایجابی است، خاطرنشان کرد: این اطمینان و اعتقاد وجود دارد که اقدامات فرهنگی در میانمدت و دراز مدت، اثرات مطلوبی به دنبال خواهد داشت.
براساس این گزارش طرح دانشآموزی نجات آب "داناب"، با هدف افزایش سوادآبی دانشآموزان، اجرایی شده است.