« مهندس سياري معاون طرح و توسعه شركت مديريت منابع آب ايران بر ضرورت اجراي طرح هاي شبكه هاي آبياري و زهكشي براساس حضور و تشريك مساعي با ذينفعان تأكيد نمود. »
مهندس سياري معاون طرح و توسعه مهندس فلاح رستگار مدير كل دفتر توسعه شبكه آبياري و زهكشي شركت مديريت منابع آب ايران به اتفاق مهندس دهقاني مديرعامل ، مهندس ابراهيمي مدير دفتر تجهيز منابع مالي و مشاركت هاي مردمي شركت آب منطقه اي فارس، كارشناس ژاپني و هيئت همراه از شبكه آبياري و زهكشي درودزن بازديد بعمل آوردند.
مهندس سياري در اين بازديد طي بياناتي ضمن حمايت جدي خود از طرحهاي مشاركت مردمي بر ضرورت اجراي طرح هاي شبكه هاي آبياري و زهكشي بر اساس حضور و تشريك مساعي با ذينفعان تأكيد نمود. در ادامه اين بازديد مهندس دهقاني مديرعامل شركت آب منطقه اي فارس نيز بر عزم اين شركت براي تكميل شبكه هاي آبياري و زهكشي كربال و نيز ترميم و بازسازي شبكه هاي رامجرد و توجه ويژه به مسائل بهره برداري در حين طراحي و ساخت تأكيد كرد.
در اين بازديد كه فرماندار شهرستان خرامه، آقايان كريمي صالح و نسيمي معاونين طرح و توسعه و حفاظت و بهره برداري شركت آب منطقه اي فارس و جمعي از نمايندگان كشاورزان نيز حضور داشتند از فعاليتهاي اجرايي در اين شبكه كه با مشاركت مردم و استفاده از نقطه نظرات آنها در مراحل طراحي و احداث شبكه، در حال انجام است بازديد به عمل آمد.
فرماندار شهرستان خرامه و جمعي از نمايندگان كشاورزان زيردست بند موان كربال نيز خواهان اجراي طرح شبكه آبياري و زهكشي در قالب طرح مشاركت مردمي شده و آمادگي خود را جهت همكاري اعلام نمودند. دراين خصوص مهندس سياري آمادگي همكاري شركت مديريت منابع آب جهت تأمين اعتبار دولتي و تلفيق با تسهيلات بانكي را اعلام نمودند.
لازم به ذكر است شبكه آبياري و زهكشي درودزن با وسعتي بالغ بر 112000 هكتار بزرگترين شبكه استان مي باشد كه در قالب دو شبكه و با آبياري دو دشت رامجرد و كربال نقش مهمي در توليد محصولات كشاورزي استان و كشور ايفا مي كند.
شبكه آبياري و زهكشي دشت رامجرد محدوده بين سد درودزن تا پل خان را در بر مي گيرد و شبكه آبياري و زهكشي دشت كربال حد فاصل پل خان تا درياچه بختگان مي باشد كه هر كدام 56000 هكتار از شبكه درودزن را شامل مي شوند.
اين بازديد به دعوت شركت سهامي آب منطقه اي فارس و با هدف آشنايي بيشتر مسئولين با اين شبكه ها، مشاهده مشكلات موجود فيزيكي و بهره برداري و همچنين همفكري و استفاده از تجارب مدعوين ياد شده در حل اين مشكلات انجام گرديده است.