سمينار بررسي مسايل قراردادي طرحهاي عمراني آب برگزار شد
مهندس حميدرضا دهقاني در سمينار بررسي مسايل قراردادي طرحهاي عمراني، ضرورت يكسان سازي اسناد ارزيابي كيفي و اسناد مناقصه، با اشاره به اهميت فارس در مديريت منابع آبي و توليد غله و گندم كشور گفت: استان فارس همچون ايران كوچكي است كه مي توان اقليم هاي متفاوت جغرافيايي و آبي را در آن مشاهده كرد.
مديرعامل شركت آب منطقه اي فارس با اشاره به اينكه 10 درصد بارندگي كشور در استان فارس اتفاق مي افتد خاطرنشان كرد: هرچند روند بارندگي امسال بهتر از سالهاي گذشته است اما همچنان در دوره خشك قرار داريم و علي رغم اين محدوديت ها، اين استان با داشتن تمدن غني در ساخت سازه هاي آبي كه از تمدن ديرينه ايران نشات مي گيرد، نقش موثري در كنترل منابع آبي داشته است.
وي با تاكيد بر اينكه اين كارگاه نمونه مطلوبي در بيان اهميت قوانين و مقررات در حوزه مناقصات است تصريح كرد: اهميت اسناد يكسان از آنجاست كه مانع ورود سلايق فني متفاوت به مناقصات شده و به ايجاد رقابت عادلانه با توجه به پتانسيل و توانايي افراد كمك مي كند.
دهقاني، اسناد يكسان پيمانكاري، انتخاب مشاور و انتخاب كالا را از جمله دستاوردهاي اين كارگاه برشمرد و تقارن اين كارگاه با حماسه سياسي بزرگ كشور را فرخنده دانست و افزود: اطمينان دارم مردم فهيم ما كه همواره در عرصه هاي بزرگ كشور مشاركتي فعال داشته اند با حضور دوباره خود در صحنه انتخابات ، با بهترين انتخاب، سخن مقام معظم رهبري را لبيك مي گويند.
مهندس اسماعيل ابراهيمي رييس دفتر قراردادهاي شركت آب منطقه اي نيز با اشاره به اهميت ديدگاههاي صاحبنظران در زمينه مناقصه و اسناد ارزيابي كيفي گفت: تلاش همكاران در سال 91 در جهت يكسان سازي اسناد و مناقصات اجرايي به شكل مطلوبي صورت گرفت و در اين كارگاه نتايج زحمات اين عزيزان به صورت مجموعه اسناد يكسان ارائه مي گردد.
وي ضمن سپاس از زحمات همكاران در اين حوزه ابراز اميدواري نمود اين تعامل و همكاري ادامه يابد.
مهندس علي اكبر شفيعي مديركل دفتر طرح و برنامه شركت مديريت منابع آب كشور نيز در اين گردهم آيي، در خصوص نحوه انتخاب روش مناسب اجراي پروژه هاي عمراني در بخش آب كشور گفت: اين مسئله در پروژه هاي عمراني بخش آب اهميت بالايي دارد و با توجه به پيچيدگي پروژه ها روش هايي كه به سازگاري طرح با طبيعت مي انجامد بسيار حايز اهميت است.
شفيعي با بيان اين نكته كه برگزاري چنين كارگاهي نوعي خوش سليقگي در ايجاد وحدت رويه در اين خصوص است افزود: حفظ كيفيت، تحقق زمانبندي، و اتمام به موقع عمليات، توجه به مشخصات و شرايط دستگاه اجرايي و انطباق با مقررات، قوانين و استانداردهاي جاري كشور با توجه به امكانات و منابع محدود به ويژه منابع تامين مالي، از مهم ترين معيارهاي روش اجرايي مناسب است و راه حلهايي همچون زمان و كيفيت انجام پروژه و توانمندي دست اندركاران را در بر ميگيرد.
وي در پايان با تاكيد بر اينكه يكي از كليدي ترين تصميمات مديران قبل از شروع پروژه، انتخاب نوع روش اجراي آن است خاطرنشان كرد: توجه به اين موارد در تهيه اسناد مناقصه سبب جلوگيري از اتلاف سرمايه هاي ملي مي گردد و به انتخاب روش بهينه خواهد انجاميد.