قربانی:
اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از حوادث سیل ضروری است
نشست کارگروه سیل و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب استان در شرکت آب منطقه ای فارس برگزار شد.
مهندس قربانی در این جلسه با بیان اینکه در سال جاری تا کنون شاهد افزایش بارندگی ها بوده ایم بر اهمیت برنامه ریزی و مدیریت حوادث سیل و سیلاب تاکید کرد و افزود: از آنجایی که کشور ما جزو 10 کشور بلاخیز دنیاست و بعد از زلزله، بیشترین خسارتها ناشی از سیل و سیلاب است، بحث بازسازی، مرمت و تعمیرات از اهمیت بالایی برخوردار است.
كارشناس پدافند غیرعامل شرکت آب منطقه ای فارس با اعلام این خبر که بارندگی ها تا کنون مناسب بوده و در بخش های مختلف استان شاهد بارندگی بوده ایم خواستار برنامه ریزی بیشتر و در نظر داشتن راهکارهای مناسب کنترل سیلاب شد.
وی با بیان اینکه تا کنون سه کارگروه مخاطرات سیل، آب و فاضلاب و برق و انرژی در ستاد مدیریت بحران تشکیل شده است گفت: این کارگروهها با هدف ایجاد آمادگی در برابر حوادث طبیعی به خصوص سیلاب، راه و خدمات عمومی و ... تشکیل شده و امید است با برنامه ریزی دقیق بتوانیم خدمت رسانی مطلوبی داشته باشیم.
مهندس خاندشتی مدیر دفتر حفاظت و مهندسی رودخانه ها و سواحل شرکت نیز در این جلسه استفاده از گروههای گشت و بازرسی که در مسیرهای مشخصی تردد می کنند را موثر دانست و این امر را راهکار مناسبی برای جلوگیری از تخریب و برداشت غیرمجاز رودخانه ها دانست.
در این نشست که با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی استان در کارگروه سیل و مخاطرات برگزار گردید پیگیری بحران خشکسالی، طراحی خطوط انتقال در مسیری که سیل رو نباشد، مقابله با بحرانهای ناشی از زلزله و بهسازی خسارات وارده بررسی شد و وظایف دستگاههای مختلف در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از حوادث سیلاب مورد بررسی قرار گرفت.