رئیس اداره منابع آب پاسارگاد افزود: کنتورهای هوشمند آب و برق ابزاری هستند که توانایی اندازه گیری میزان برق و آب را به طور همزمان دارند. این کنتورها علاوه بر امکان اندازه گیری، قابلیت قطع برق براساس میزان برق با آب مصرفی در دوره های زمانی را دارا هستند و با اتمام سهمیه آب به صورت اتوماتیک برق چاه قطع می شود.
رسولی با تاکید بر اینکه کنتورهای هوشمند این امکان را به وجود می آورند که از طریق کارت هوشمند، میزان مجاز آب به کنتور داده شود از آغاز نصب کنتورهای هوشمند آب و برق در شهرستان پاسارگاد خبر داد و گفت: نصب این کنتورها از موارد 15گانه طرح تعادل بخشی دشت ها است. دلیل نصب این کنتورها کمبود آب در اثر کاهش نزولات جوی، افت آب های زیرزمینی، هجوم کشاورزان بومی و غیربومی برای اجاره زمین های اراضی کشاورزی زیر چاه و کاشت محصولات غیر استراتژیک آبدوست از جمله برنج، ذرت و ... است.
وی افزود: کشاورز می تواند میزان آب مورد نیاز اراضی خود را طبق پروانه بهره برداری و میزان اراضی به وسیله کارت شارژ در فاصله زمانی تعیین شده مصرف نماید و در صورتی که کشاورز بخواهد بیش از حد تعیین شده آب مصرف نماید، سیستم هوشمند به طور خودکار مانع اضافه برداشت می شود..
رئیس اداره منابع آب پاسارگاد نصب کنتور هوشمند را عاملی مهم برای جلوگیری از اضافه برداشت آب عنوان کرد و افزود: هزینه نصب کنتور هوشمند ماهانه از طریق قبض آبونمان از کشاورزان دریافت می شود.
وی بیان داشت: به تمامی چاه های غیرمجاز اخطار داده شده است که از کشت دوم انجام ندهند و در غیر این صورت با آنها برخورد قضایی خواهد شد.
رئیس اداره منابع آب پاسارگاد پیگیری برای تجهیز تمامی چاه های شهرستان پاسارگاد به کنتور هوشمند را در حال انجام عنوان نمود و ابراز امیدواری کرد: به زودی کار نصب کنتور هوشمند آب و برق تمامی چاه های کشاورزی در شهرستان پاسارگاد به پایان برسد.