در این نشست که با حضور مدیرعامل آب منطقه ای فارس و مدیران شرکتهای توزیع برق استان، شیراز و شهرستانهای پایلوت اجرای طرح نصب کنتور هوشمند برگزار گردید مهندس حمیدرضا دهقانی به اهمیت موضوع حفظ و نگهداری از منابع بآ
آبهای زیرزمینی اشاره کرد و با اشاره به تاکید وزارت نیرو بر اجرای دقیق طرح احیا و تعادل بخشی گفت: این طرح پیش از این نیز اجرا شده اما از ابتدای سال 94 به شکل جدی تر و با افزایش 20 برابری اعتبار نسبت به دوره قبل، در راستای صیانت از منابع آبی موجود آغاز شده است.
مدیرعامل آب منطقه ای فارس با بیان اینکه در ابتدای طرح اثرات آن در 6 دشت به عنوان پایلوت بررسی می شود افزود: دشتهای شیراز، قره باغ، جهرم، افزر، گله دار و ارسنجان به عنولان پایلوت معرفی شده اند و با توجه به اینکه 45 درصد وزن پروژه به نصب کنتورهای هوشمند اختصاص دارد تعامل و هماهنگی آب منطقه ای با شرکتهای توزیع برق ضروری است.
دهقانی اضافه کرد: از میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای احیا و تعادل بخشی در کشور، 10 درصد به فارس اختصاص دارد و امیدواریم با نصب کنتورهای هوشمند به عنوان مهم ترین بخش این طرح، در کشور نمونه باشیم.
مهندس حسین صالح جهرمی معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای فارس نیز به مجهز بودن 30 درصد چاههای برقی استان به کنتور اشاره کرد و با تاکید بر اینکه وزارت نیرو با هماهنگی بین معاونتهای آب و آبفا و برق این وزارتخانه به طرح نصب کنتورهای هوشمند ادامه می دهد گفت: با اختصاص حدود 12 میلیارد از اعتبار طرح در فارس به نصب کنتورها، برگزاری این جلسه در جهت هماهنگی بیشتر و برطرف نمودن مشکلات ضروری است و باید ناهماهنگی ها در نصب، قطع یا دستکاری کنتور توسط برخی افراد متخلف مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
صالح جهرمی به پتانسیل نصب کنتور هوشمند در دشتهای پایلوت اشاره کرد و افزود: در دشت گله دار 420 چاه برقی وجود دارد که باید مجهز به کنتور هوشمند آب گردد و علاوه بر این در دشتهای ارسنجان 630 چاه برقی، شیراز 1590، قره باغ 890، افزر 458 و جهرم 1285 چاه برقی وجود دارد که باید کنتور هوشمند آب و برق بر روی آنها نصب گردد. بر این اساس تا پایان سال 4 هزار کنتور هوشمند بر روی چاههای برقی نصب می شود.
وی با ابراز خرسندی از هماهنگی لازم با فرمانداران شهرستانهای پایلوت تصریح کرد: در دشتهای پایلوت تمامی چاههای برقی باید مجهز به کنتور هوشمند آب و برق شوند.
در ادامه این جلسه مشکلات کنتورهای قبلی مورد بررسی قرار گرفت و ضمن بیان وضعیت کنتورها، گردش مالی، پیدا کردن راه درست و دقیق جهت اجرای کار، مانیتورینگ و کلید در دست در بحث نصب کنتورها بررسی شد.