مهندس حسین صالح جهرمی با بیان اینکه اولویت اصلی تمامی برنامه های وزارت نیرو از سال گذشته، در راستای حفاظت بیشتر از منابع آب در کشور است، این امر را فرصتی مناسب جهت اجرای صحیح طرح احیاء و تعادل بخشی عنوان کرد.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای فارس با اشاره به اینکه از تعداد 609 محدوده مطالعاتی در کشور، بیش از 355 محدوده ممنوعه شده است گفت: وضعیت منابع آبی کشور سبب شده که دولت قوانین و مقررات برجسته تری را برای حفاظت و بهره برداری از آب در نظر بگیرد؛ علاوه بر این اعتبار مناسبی به طرح احیاء و تعادل بخشی اختصاص یافته است و باید در پیشبرد اهداف این طرح نهایت تلاش و همت خود را به کار گیریم.
صالح جهرمی تلاش در حفظ و صیانت منابع آب را نمونه ای از تمهیدات مدیریت این منابع برشمرد و با اشاره به اینکه گشت و بازرسی از محورهای مهم طرح تعادل بخشی است افزود: استقرار و فعالیت گروههای گشت و بازرسی طرحی مستمر است که براساس آن با هر گونه سهل انگاری و تخلف برخورد جدی می شود و صیانت از منابع آب با دقت بیشتری صورت می گیرد.
مهندس امید رشیدی نیز در این نشست، به چرخه آب در طبیعت (سیکل هیدرولوژی) اشاره کرد و دستکاری بیش از حد بشر در این چرخه را عامل تخریب آن عنوان نمود.
رئیس گروه نظارت و بازرسی منابع آب شرکت آب منطقه ای فارس، کنترل روند تخریبی، احیا و تعادل بخشی منابع آب را در دستور کار دولت و وزارت نیرو قرار داد و طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب با 15 پروژه را مستمر و دائمی برشمرد.
وی به فعالیت تعداد 75 گروه گشت و بازرسی منابع آب در فارس به عنوان بیشترین تعداد گروههای گشت و بازرسی منابع آب کشور در این استان اشاره نمود و با بیان اینکه در سال گذشته به همت این گروهها تعداد 1614 حلقه چاه در فارس پر و مسلوب المفنعه شده است خواستار جدیت بیشتر آنها در حفظ و صیانت منابع آب در سال جاری شد.
مهندس علی اکبر بازیار کارشناس مسئول پروژه تقویت و استقرار گروههای گشت و بازرسی آب منطقه ای فارس ضمن آشنا نمودن گروههای گشت و بازرسی با شرح وظایف و قوانین، نحوه برخورد با تخلفات منابع آبی استان را در هر منطقه مورد تاکید قرار داد.