در نشست آب منطقه ای فارس و خانه کشاورز مطرح شد:
در این نشست که با هدف ترویج سیاستها و برنامههای طرح احیاء و تعادل بخشی در خصوص مدیریت عرضه و تقاضای آب و آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در میان کشاورزان خانه کشاورز استان برگزار گردید؛ پس از تبیین سیاستها و برنامههای طرح احیا و تعادلبخشی منابع آب، نخبگان کشاورزی و افراد مورد اعتماد کشاورزان در شهرستانها، مشکلات و پیشنهادات خویش را در زمینه مدیریت منابع آب بیان کردند.
مهندس حسین صالح جهرمی معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای فارس در نشست با اعضای خانه کشاورز فارس، حفاظت و مصرف بهینه منابع آب را لازمه دستیابی به توسعه پایدار ذکر کرد و افزود: تحقق این امر تنها با مشارکت کشاورزان و بهرهبرداران در آگاهی بخشی عمومی و فرهنگسازی امکانپذیر است. در شرایط کنونی باید همه افراد از فرصتها و امکانات خود جهت فرهنگ سازی مصرف بهینه آب استفاده کنند و مشکل کمبود آب را احساس نمایند.
صالح جهرمی ضمن تأکید بر اینکه در برخی شهرستانهای استان آب به مرحله جیره بندی رسیده است خاطرنشان کرد: در کشوری که با مشکل خشکسالی روبرو است آیا رواست 75 درصد قبض های آب استان زیر 10 هزار تومان باشد؟
وی با اشاره به اینکه دغدغه ما از آب کشاورزی به آب شرب مردم منتقل شده خواستار توجه بیش از پیش مردم و بهره برداران به این مسأله شد و از اعضای خانه کشاورز خواست این مشکل را در میان بهره براران به خوبی آگاهی رسانی کنند.
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آبهای زیرزمینی این شرکت نیز در نشست با این اعضا، ضمن بیان پروژههای طرح احیا و تعادلبخشی، هدف از اجرای این طرح را مهار برداشتهای غیرمجاز از منابع آب و جبران کسری مخازن منابع آب زیرزمینی اعلام کرد و پروژه های گشت و بازرسی و کنتورهای هوشمند را مهم ترین اولویت های این طرح در فارس دانست.
مهندس محمدمهدی شریفی، اضافه برداشت از چاههای دارای پروانه را یکی از مشکلات منابع آب زیرزمینی ذکر کرد و گفت: کشاورزان باید به دنبال تغییر نگرشهای سنتی در خصوص شیوههای آبیاری و استفاده از روشهای نوین برای کشت محصولات باشند.
وی افزایش تغذیه و کاهش برداشت را راههای پیش رو در این شرایط عنوان کرد و افزود: با توجه به کاهش بارندگیها امکان افزایش تغذیه نیست، پس باید فعالیت خود را بر کاهش برداشت از منابع موجود متمرکز نماییم.