در سال جاری:
در این جلسه که با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی و نهادهای ذیربط به ریاست مدیرکل دفتر مدیریت به هم پیوسته منابع آب حوضه آبریز فلات مرکزی شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار گردید؛ گزارش اقدامات و فعالیت ها و برنامه های شرکت آب منطقه ای، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل حفاظت محیط زیست استان فارس برای اجرای مصوبات اولین جلسه شورای هماهنگی حوضه آبریز بختگان و طشک ارائه شد و اعضای کارگروه نظرات کارشناسی و فنی خود را در این خصوص ارائه کردند.
مهندس مهرزاد احسانی با بیان اینکه حوضه بختگان از جمله مهم ترین حوضه های آبریز کشور است که به طور کامل در یک استان قرار دارد گفت: ایجاد این شورا فرصت مناسبی برای تبلور مشکلات و پیگیری مسایل از طریق دستگاههای اجرایی کشوری است و این ظرفیت فراهم می شود که با تعامل و همفکری بیشتر، مدیریت این حوضه بهینه شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بههم پیوسته منابع آب حوضه آبریز فلات مرکزی دنبال نمودن مصوبات کارگروه را ضروری برشمرد و با اعلام اینکه چارچوب کلی برای ورود به مساله بختگان طراحی شده است خواستار همفکری بیشتر حفاظت محیط زیست و جهاد کشاورزی با آب منطقه ای در بیان جزییات و مسایل این حوضه شد.
مهندس حمیدرضا دهقانی نیز با اشاره به اینکه حل مساله آب تنها وظیفه یک بخش نیست تعامل میان سازمانهای مختلف را ضروری برشمرد و تاکید کرد: اگر با چنین شرایطی پیش رویم فارس تا 5 سال آینده دچار مشکل می شود تا جاییکه برای آب شرب نیز با مسایل زیادی روبرو می شویم.
مدیرعامل آب منطقه ای فارس هشدار داد: مناطقی که با کشت برنج آب زیادی در بخش کشاورزی صرف کرده اند هم اکنون با مشکل آب شرب روبرو هستند و به جایی رسیده ایم که کشاورز آب خوردن ندارد. بنابراین هرکسی باید وظیفه شرعی خود بداند که هر کجا بحث آب مطرح شد خود را ملزم به مدیریت و فرهنگ سازی بداند.
مهندس حسین صالح جهرمی بر ایجاد تعادل میان منابع و مصارف حوضه بختگان تاکید کرد و به بررسی اقدامات مصوب اولین جلسه شورای هماهنگی مدیریت به هم پیوسته منابع آب حوضه آبریز بختگان و طشک پرداخت.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای فارس اضافه کرد: بهره برداری بی رویه از منابع آبهای زیرزمینی در این حوضه سبب شده 212 میلیون متر مکعب بیلان منفی را شاهد باشیم. در سال جاری 800 حلقه چاه غیرمجاز در حوضه آبریز طشک و بختگان پر می شود.
در این جلسه آخرین وضعیت سدهای مخزنی ملاصدرا، درودزن و سیوند در حوضه بختگان در سال آبی گذشته تشریح شد و پیش بینی اقلیمی حوضه آبریز و منابع و مصارف آب این سدها در سال آبی جاری ارایه گردید.