عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، در این پژوهش، ربات مذکور را دارای قابلیت حرکت در چهار جهت معرفی کرد که به همراه دوربین با کیفیت بالا قابلیت تصویربرداری و ثبت فیلم برای بازرسی و عیب یابی مخازن را دارد.
دکتر امیدوار اضافه کرد: این ربات دارای سیستم کنترل با سیم است و مسئول ربات از دور می تواند ربات را هدایت و بر عملکرد ربات نظارت نماید.
دکتر پوریا امیدوار عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یاسوج نیز به موضوع کاربرد دینامیک سیالات محاسباتی در مهندسی آب پرداخت.
وی در خصوص جریان های مختلف سیالات سخن گف که به طور گسترده ای جوانب مختلف زندگی بشر را احاطه کرده اند. به منظور تعامل بین جریان سیال با دیگر پدیده های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی نیاز به روش های حلی است که تمامی این موارد را در برگیرد تا تفسیری دقیق از رفتار سیال ارائه شود.
دکتر امیدوار، دینامیک سیالات محاسباتی را راه حل سودمندی دانست که می تواند با حل مجموعه ای از معادلات و طی کردن مسیری مستقل از سایر روش ها تأثیر بسزایی در پیشرفت علم مکانیک سیالات محاسباتی در جهت بررسی هر چه بهتر و بیشتر مسائل مهندسی داشته باشد.